woensdag 17 februari 2016

wat of hoe is glutenintolerantie


Hoi iedereen vandaag zal ik over iets anders hebben dan over make-up of producten.
Iets over onze gezondheid waarvan iedereen moet weten.
Want ons lichaam vanbinnen moet ook goed verzorgd zijn dan alleen de buitenkant.
En vond deze zeker waard voor te delen met jullie.

7 Tekenen van glutenintolerantie die iedereen negeert of meeste!!!!!
Er wordt gezegd dat de meerderheid van de mensen die gluten intolerant zijn, zo nooit gediagnosticeerd zal worden. Maar liefst 15% van de burgers hebben een soort van gluten intolerantie of gevoeligheid of de coeliakie aandoening. Vraagt ​​u zich af een van hen zijn? Hier zijn 7 subtiele tekenen die u kunnen helpen om daar achter te komen:
1. Keratosis Pilaris
Ook bekend als “kippen vel” dat vaak wordt gevonden op de achterzijde van de armen en dijen. Het is een gevolg van een tekort aan vetzuren, dit wordt veroorzaakt door gluten die de slijmvlies van de darm beschadigd.
2.Persistent Hoofdpijn
Aanhoudende hoofdpijn en migraine zijn andere mogelijke tekenen van intolerant door gluten. Het kan ook een teken van uitdroging en andere soorten aandoeningen geven. In het geval dat uw hoofdpijn niet stopt moet u onmiddellijk een arts bezoeken.
3.Auto Immuunziekten
Niet in alle gevallen, maar zeker in sommige gevallen blijkt, reumato├»de artritis, Hashimoto, lupus, sclerodermie, psoriasis, Colitis ulcerosa, multiple sclerose, gekoppeld te zijn aan gluten intolerantie.
4.Spijsverteringsproblemen
Diarree, gassen, hardnekkige constipatie en een opgeblazen gevoel zijn schijnbaar zonder reden een van de meest duidelijke tekenen. Glutenintolerantie bij kinderen kan het meest waarschijnlijk worden erkend als gevolg van constipatie.
5.Duizeligheid
Gevoel uit balans en duizeligheid zijn ook twee tekenen van een glutenintolerantie.
6.Chronische Vermoeidheid
Chronische vermoeidheid kan soms worden veroorzaakt door iets simpels, uitdroging kan soms worden veroorzaakt door iets zo ernstig als HIV. Als je chronische vermoeidheid ervaart moet u uw huisarts bezoeken om er achter te komen wat de oorzaak is. Hersenmist, vermoeidheid (vooral na de maaltijd waarin gluten aanwezig is), zijn andere symptomen die u wijzen dat u gluten intolerant bent.
7.Fibromyalgie
Sommige mensen die gediagnosticeerd zijn met fibromyalgie en chronische vermoeidheid zijn eigenlijk gluten intolerant maar dat beseft men nog niet. Als u gediagnosticeerd bent met een van de twee, beschouw uzelf dan als een gluten intolerant persoon.
Zo jullie weten het nu ook.
Dus ik wens jullie een fijne dag verder.xoxoxo


Geen opmerkingen: