vrijdag 30 januari 2015

nieuwe le van catrice

 Dag meiden ik ben superblij dat het bijna weekend is.
Gisterenavond heeft het bij ons klein beetje gesneeuwt maar deze morgen was het bijna weg.
En ik ben blij want sneeuw breng vuiligheid mee in huis.

Maar ik heb ondertussen is gekeken naar catrice en zie dat ze in maart nieuwe le hebben.
En dat wilde ik delen met jullie.
le edition van catrice: nude purism.
Zacht. Elegant. Fris. In de lente van 2015 is de interactie tussen transparante stoffen en prachtige, vloeiende lijnen een belangrijke trend. Zachte nudetinten, gebroken wit, zand en roze gaan hand in hand. Elegant, all-over nude spelt een belangrijke rol in de collecties. Nieuwe interpretaties van jaren ’90 mode overtuigen dankzij hun pure minimalisme. DeLimited Edition “Nude Purism”  by CATRICE vertaalt deze trend in perfecte “no make-up” ofwel “nude looks”; een subtiele en vrouwelijke look die op alle catwalks zichtbaar is. In maart 2015 biedt deze limited edition schitterende quattro oogschaduwen, lipsticks met een glossy finish en nagellak in taupe, koffie, rosé en koel lichtblauw. Nude zet de toon – by CATRICE.

GENTLE LIP COLOUR

Zacht en glanzend. Vier subtiele nudetinten toffee, roze, rosé en klassiek rozenhout creëren supernatuurlijke kleuraccenten op de lippen. De crèmige textuur heeft een glanzende finish.
ca. € 4,59*

NUDE NAIL LACQUER

Ware perfectie. Koffie, rosé, taupe en koel lichtblauw verwelkomen het lenteseizoen en matchen perfect met de nieuwe nudetinten van designerjurken. De Nude Nail Lacquer biedt subtiele kleur – met en zonder effecten – optimale dekking en ultieme glans. 
ca. € 2,99*

NUDE EYE COLOUR QUATTRO

Neutraal. Twee overtuigende quattro's met elk vier trendy nude kleuren: zand, rosé en koffie worden aangevuld met koel lichtblauw. Taupe, lichtroze en zachtroze worden begeleid door donker aubergine. Beide combinaties bevatten zowel matte als zijdeglanzende tinten die mooi en subtiel gecombineerd kunnen worden. De zachte textuur is langhoudend, biedt maximale dekking en is gemakkelijk aan te brengen. 
ca. € 4,59*

PURE SHIMMER HIGHLIGHTER

Couture voor de huid. De mooiste (under)statement van deze editie is een lust voor het oog: de Pure Shimmer Highlighter. Het aantrekkelijke 3D relief van de ultrazachte, geperste poeder is als een zacht glinsterende honingraat. Subtiele nudetinten en lichtreflecterende pigmenten voor subtiele highlights op het gezicht en de neklijn. 
ca. € 4,59*

Ik wens jullie nog een fijne dag verder en een aangename weekend toe.
Tot maandag.
Liefs ayla xoxoxoxo


Geen opmerkingen: