donderdag 11 december 2014

kersttips geschenken

Dag meiden de feestdagen beginnen stilaan dichter komen.
Ik zelf zie het helemaal zitten vieren met familie en vrienden.
Dit jaar zal het toch tof zijn zelf ouderjaarsavond wordt het tof en normaal was het vroeger altijd ja ik zal blij zijn dat het gedaan is maar nu niet.
Want eerst eten bij me ouders en dan gaan vieren met me vrienden en dat kunnen ze ons niet afnemen.
Ik heb voor jullie beetje kerstgeschenken uit gekozen bij E.L.F.
Volgen jullie mee met me?


Dit is de set "get the look eye beperkte editie. Daarvan het je 2 verschillende. Zo kan je beetje zelf kiezen welke je neemt. De prijs ervan is 5.00euro voor deze pakketje. Zin in een spectaculaire blik? Dan hebt u deze kit nodig! Inhoud van de set : - Een oogschaduw trio - Een wimperkrultang - Een mascara volume, kleur « black » - Een oogschaduwpenseel - Een vloeibare eyeliner, kleur « black »  Gebruik: Breng de lichte kleur aan van het trio op uw bewegend ooglid met het penseel. Breng de tussenliggende kleur aan onder de wenkbrauw en de donkere kleur op de oogbasis. Gebruik dan de vloeibare eyeliner om een nauwkeurig lijntje te creëren. Gebruik de wimperkrultang: breng het rubberen kussentje naar de basis van de bovenste wimpers. Houd de hendels enkele seconden samengedrukt. Tot slot breng de mascara aan. It's done!


 Deze is de the very beautiful red box.
De prijs ervan is 12.00euro.

Een modieus geschenk om cadeau te geven… of te krijgen.
De box bestaat uit twee onmisbare make-up producten van EyesLipsFace, een rode nagellak ref 1582 + lippenstift ref 7712 en een Braziliaans armbandje van het merk Clo&Se by MonShowRoom.


Dit is de the very beautiful pink box.
En deze is ook 12.00euro ervoor.

 De box bestaat uit twee onmisbare make-up producten van EyesLipsFace, een roze nagellak ref 1564 + een lipgloss Pink Kiss ref 2806 en een Braziliaans armbandje van het merk Clo&Se by MonShowRoom.

Het ééne verschil is de lipstick die lipgloss is.
En de nagellakjes dat ook verschillen van kleur.


Dit is de beauty set-kerst editie.
De prijs ervan is 10.00euro ook geen duur geschenk.

 Jouw feestlook is in een handomdraai perfect dankzij deze Kerst make-up set. Handig en compact om mee te nemen in jouw tas om gedurende de dag kleine touch-ups aan te brengen. De set bestaat uit een 18-delig oogschaduwpalette, een zwarte waterproof eyeliner, een zwarte volume mascara en een ooglidprimer ‘Sheer’. Pas jouw ooglook gemakkelijk en snel aan passend met jouw feestelijke outfit.
Kies de lichtste kleuren als basis of als highlighter, aan te brengen op het bewegend ooglid. Gebruik daarna een donkerder kleurtje om je blik te versterken. Voor een 100% smokey effect, ga voor de donkerste kleuren!



Dit is de fabulous box van 15.00euro.

 Om cadeau te geven (en te krijgen) voor een fabulous kerstlook!
Deze set bestaat uit een ‘op maat’ oogschaduwpalette “Beautiful Browns” (#21621), nagellak “Blush” (#1541), een vloeibare eyeliner “Coffee” (#4201), een mascara duo “Black” (#1401), een gebakken highlighter “Blush Gems” (#83706), een gezichtskwast (#1804) en dit alles mooi verpakt in de Eyes Lips Face Custom Box.



Deze voorlaatste is de gold box.
De prijs ervan is 14.00euro.

5 onmisbare producten voor een glitter & glamour feestlook.

Deze set bestaat uit een long-lasting lustrous eyeshadow “Toast” (#81143), shimmer eyeliner potlood “Black Bandit” (#7609), highlighter “Gold” (#23132), glitter nagellak “Golden Goddess”  (#1572), dramatic valse wimpers (#1714) en dit alles mooi verpakt in de Eyes Lips Face Custom Box.







En de laatste is de collector box met 14 nagellakjes.
De prijs ervan is maar 14.00euro echt duur koopje.
Dus als je goed kijk is het maar een euro voor 1 flesje.
En de je kan keuze uit 2 verschillende pak.

Dat is HET cadeau voor de nailfashionista's! Ontdek de hoogwaardige kleuren van deze collector box. Zo kunt u makkelijk spelen met uw look. Deze kleurvaste formule gaat afbladderen tegen en laat uw nagels langdurig glanzen. De aerodynamische penseelhaartjes brengen de kleur vlekkeloos aan en de sneldrogende formule zorgt elke keer weer voor een onberispelijke applicatie. De voedende bestanddelen geven de nagels een natuurlijke glans. Verrijkt met vitamine E voor sterkere, gezondere nagels. Onze formule bevat GEEN tolueen, formaldehyde en dibutylftalaat (DBP). Inhoud 6ml. Incl : Desert Haze, Taupe of the World, Smoky Brown, Misty Haze, Green Machine, Glamour Girl, Blushing Beauty, Dazzle Diva, Red-y or Not, Cherry Bomb, Violet Velvet, Sea Escape, Gold Star et Chic Confetti

 Schud de flacon en draai de dop los. Veeg overtollige nagellak boven aan de flacon schoon. Breng een eerste laag aan op de nagels en laat drogen. Breng een tweede laag aan voor een intense kleur. Bewaar de nagellakjes op een koele, droge plaats.

Dus meiden dit zijn tips als je nog geen geschenk heb of voor u eigen wil kopen.

Ik wens jullie een goeienachtrust en tot morgen daaag lieve meiden.
xoxoxoxoxo

Geen opmerkingen: