zondag 28 december 2014

nieuwe LE EssenceDag meiden volgende maand is er weer een mooie LE van essence.
Ik wilde jullie op de hoogte brengen en zo kijk dat heb ik gedaan.
Wel zie ik het al heel zitten want ziet er echt prachtig uit.
Maar hopelijk ook als ze in de schappen liggen.
Kijken jullie effen mee met mij.
Wat ze allemaal te bieden hebben aan ons.


Hidden stories essence.
Prachtig wonderland!
Een schitterend koninkrijk vol betoverende wezens en wonderen staat klaar om ontdekt te worden.
Met Essence trend edition "hidden stories" zijn we onderweg naar een sprookjesachtig winterwonderland.
Het glinterende, koele kleurenpalet voor deze trend edition creert magische beauty momenten in zilver, lavendel, lippen en lichaam, de multidimensionele glinterende soufflé oogschaduwen en de frosted nagellakken in ijzige pasteltinten.
Volg het Essence sprookje!!!!

En is verkrijgbaar van januari 2015 tot frebruari 2015.

Hidden stories: lipgloss

lovely lips. creëer binnen no-time glanzende lippen dankzij de multidimensionele glitterdeeltjes in de lipgloss. de lipgloss in parelmoerroze en violet-mauve nuances heeft een ultrazachte textuur en geeft een hoogglanzend resultaat. 
verkrijgbaar in 01 where did I park my unicorn en 02 mauve-llous fairy.
Hidden stories: pixie dust

twinkel, twinkel! een meisjesdroom die uitkomt: geef nagels, lippen en lichaam spectaculaire highlights met glimmende, glinsterende feeënstof. breng pixie dust aan als een topper of meng het met een beautyproduct  en je unieke sprankelende look is klaar! 
Hidden stories: highlighters

als magie! de ultralichte crème highlighter smelt praktisch op de huid en verandert in een zachte poeder tijdens het aanbrengen. de twee subtiele tinten – betoverend lavendel en magisch pastelroze – creëren een natuurlijke, fris ogende teint. 


Hidden stories: pastel hair

sprookjeshaar! de spray in pasteltinten roze en mauve creëert kleurrijke highlights. breng het aan op de gewenste haarpluk of het gedeelte dat je van een vleugje kleur wil voorzien. de spray is eenvoudig uitwasbaar. een unieke must-have voor alle beauties die verlangen naar een magische haarstijl als een elfje.
verkrijgbaar in 01 enter wonderland en 02 mauve-llous fairy.
Hidden stories: nail polish

deze nagellakken geven fabelachtige effecten! van frosted en iced tot een geweldige schittering. Elke nagellak geeft een verrassend winterse finish. je hebt keuze uit hoogdekkende pasteltinten waaronder trendy frosted mint en metallic ijsblauw.


Hidden stories: soufflé eyeshadow

winterwonderliefde! de hooggepigmenteerde crème oogschaduw creëert een multidimensionele, metallic folie finish op je oogleden! de crèmige textuur heeft een verkoelend effect, is langhoudend en imponeert met de prachtige, matte pasteltinten lavendel, mint en mauve.


Hidden stories: mascara topper

het regent glitter! geef ogen magische accenten met deze mascaratopper. de combinatie van de metallic basistextuur en de glitterdeeltjes geeft wimpers of wenkbrauwen een vleugje sprankeling. 

De prijzen ervan zijn:
lipgloss: 1.89 euro
pixie dust:2.39 euro
highlighters: 2.99 euro
pastel hair: 3.39 euro
nail polish: 1.99 euro
soufflé eyeshadow: 2.99 euro
mascara topper: 2.39 euro

Ik verlang er nu al achter jullie ook?
Hopelijk heb ik jullie alvast kunnen laten genieten ervan en wilde jullie graag op de hoogte houden van de nieuwe LE van Essence en Catrice.
Een dikke kus en tot morgen.
Xooxoxo
Een reactie posten