dinsdag 30 december 2014

kiko smart lipstick


Dag meiden vandaag heb ik naar de winkel geweest.
Ik heb iets mooi gevonden bij lola & liza.
Want ik had niets meer voor morgen en wilde ook iets nieuws hebben.
Dus heb ik een mooie speciale kledij gekocht.
Een jumpsuit.
En ziet er tof uit met een speciale ketting erbij.

Maar ik vertel vandaag over deze mooie kiko lipstick.
Ik heb deze samen gekocht met mijn andere kiko producten.
De prijs ervan is 3.90euro niet veel hé.
Wel zal ik er nog zo lipstick bij bestellen want vind een aangename lipstick voor te gebruiken.Rijke en voedende lippenstift. Volle kleur en absoluut comfort.
 Een volle, voedende textuur die makkelijk en goed wordt aangebracht en superzacht is. De lippenstift voelt heerlijk aan en heeft een zachte consistentie, waardoor hij prettig aan te brengen is en daarna een comfortabel gevoel geeft. Dankzij de grote druppelvormige punt wordt de kleur makkelijk aangebracht en blijft onmiddellijk goed op de lippen zitten, die nauwkeurig worden gedefinieerd. De intensiteit van de regelbare kleur geeft een goede controle over de finish en geeft onmiddellijk veel kleur af, die lang blijft zitten.
In de formule maakt de combinatie van geavanceerde grondstoffen de textuur comfortabel, glad en verzachtend, de sterk glanzende polymeren geven een puur en glanzend effect, terwijl het delicate vanille-aroma het gebruik veraangenaamt.
Het design heeft eenvoudige en elegante kleuren en lijnen. De ergonomische vorm van de dop, met de holle bovenkant, zorgt ervoor dat de lippenstift makkelijker kan worden gesloten.
Verkrijgbaar in 24 kleuren, van de meest natuurlijke en subtiele tinten tot de meest felle en levendige, met 3 verschillende finishes: vol, zijdeglans en parelmoerglans.
Hypoallergeen = samengesteld om het risico van allergieën tot een minimum te beperken.
Paraben free.

Perfect gedefinieerde, zachte, stralende lippen. De glimlach wordt benadrukt door een volle kleur voor nog meer sensualiteit. De lippen staan op de voorgrond, met een onmiskenbaar eigen karakter.

Zie hier het is niet zo extreem op mijn lippen maar vindt het toch wel mooi op mijn lippen.
Met een kleine glans erop.
kan het al schitteren op de lippen.

Voor een beter gedefinieerde en verzorgdere look moet de lipcontour worden omlijnd met het potlood waarvan de kleur het dichtst bij die van de lippenstift in de buurt komt. Iedere SMART LIPSTICK heeft een specifiek SMART LIP PENCIL om te combineren. De combinatie is ontwikkeld om een perfecte match te maken en gewone lippen te veranderen in SMART LIPS.Om de lippenstift langer te laten zitten, het lippenpotlood ook binnen de getekende lipcontour aanbrengen, dan deppen met een tissue en de lippenstift aanbrengen. Om nog preciezer te zijn bij het aanbrengen, een kort penseel gebruiken met zachte haartjes. De kleur in kleine beetjes van de stick opnemen en op de lippen aanbrengen, vanaf het midden naar de hoeken toe.
En dat is de mijne de smart 911 zoals je ziet op mijn foto.
Ik wens jullie nog een fijne avond toe en tot morgen.
Daaag beauty's xoxoxo

Een reactie posten