zaterdag 27 december 2014

kiko crystal lipstick


Dag meiden vandaag is het niet zo toffe dag.
Want het is heletijd aan het regenen.
Gisterenavond hebben wij de eerste sneeuwvlokken gezien.
Hopelijk zal het niet doorsneeuwen want ik ben niet aan sneeuw.

Maar vandaag vertel ik over iets anders.
Lipstick van kiko dat ik ondertussen al een tijdje heb.
En vandaag wilde delen met jullie.
Maar dit is de crystal sheer lipstick en de prijs ervan is 6.90euro.·         BESCHRIJVING
Semi-transparante glanzende lippenstift met exclusief design.
Een unieke formule, die buitengewoon zacht en aangenaam aanvoelt en samensmelt met de lippen om het volume daarvan te benadrukken met een sensueel wetlook-effect. Crystal Sheer is rijk aan superkleine micropareltjes die het licht op een natuurlijke manier weerkaatsen en versterken, terwijl de gezuiverde wassen de kleur verfrissen met een kristalheldere glans.
De formule van Crystal Sheer is verrijkt met K2 Repulp, een multifunctioneel plantaardig bestanddeel, en houdt de lippen mooi door op 3 verschillende niveaus te werken:
 Hydraterend en opvullend: KRepulp stimuleert de productie van hyaluronzuur, dat helpt om de lippen optimaal gehydrateerd te houden en ze steviger te maken.
Activerend en revitaliserend: de cellen worden weer vitaler voor lippen die er sterk en gezond uitzien.
 Veroudering voorkomen: dankzij de actieve bestanddelen wordt de productie van collageen en sirtuïne 1 (proteïne van de jeugd) gestimuleerd om de cellen langer te laten leven en de lippen er jonger uit te laten zien.
 De geleermiddelen in deze lippenstift geven de textuur een onverwachte crèmigheid. De lippenstift wordt makkelijk en met een aangenaam gevoel aangebracht en samen met de ergonomische punt van de stick wordt er veel kleur afgegeven, met een regelbare intensiteit. Crystal Sheer zit in een mooie, opvallende verpakking die exclusief is gemaakt voor KIKO en is supervrouwelijk, vooral dankzij het innovatieve openingsmechanisme.Een assortiment van 20 prachtige kleuren, van de naturelkleuren tot de modekleuren, om aan iedere wens tegemoet te komen. Werking in vitro getest.  Hypoallergeen = samengesteld om het risico van allergieën tot een minimum te beperken.
De lippen worden verlevendigd door prachtige kleuren en kristalheldere transparantie, zijn zacht en glad en vallen op door een onschuldig-sensuele allure
1 - De lippenstift vasthouden met de rechterhand, de linker wijsvinger op de bovenkant van de verpakking leggen-  waar een speciale ergonomische holte in zit - en zacht drukken.
2 - De onderkant van de lippenstift eruit trekken.
3 - De lippenstift kan worden aangebracht. 


Dankzij de glanzende consistentie en de semi-transparante finish, die worden benadrukt door de speciale ergonomische vorm van de stick, is deze lippenstift zeer veelzijdig en draagbaar, ook in de meest onverwachte kleuren
Deze lippenstift is geschikt voor alle soorten make-up, van de lichtste tot de meest dramatische en is perfect om te combineren met de bijbehorende kleur nagellak voor een total look lippen-handen.
Ik zelf ben superblij mee deze lipstick van kiko ik zal zelf nog veel van deze bestellen.
De mijne is de crystal sheer 411 en ruikt heerlijk en is ook romig want breng gemakkelijk aan.
Ik wens jullie nog een toffe zaterdag en tot morgen daag.
Xoxoxoxo
Een reactie posten